- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 2.00
Autorem receptu je Bonduelle. Více receptů Bonduelle najdete zde.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bonduelle Květák nadrobno | 400 |
Tofu natural průměr | 200 |
Sůl | 1.5 |
Rajčatové pyré | 200 |
Olej olivový | 8 |
Créatif Mexico Bonduelle zeleninová směs sterilovaná | 425 |
Cibulka jarní | 20 |
Dochucovadla:
mletý kmín, oregano, sušený česnek, chilli, pepř, čerstvý koriandr
Energetická hodnota celkem: 3550 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 81,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1775 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Na pánvi rozpálíme olivový olej a orestujeme na ňem na kostky nakrájené tofu cca 5 min. Dle chuti přidáme chilli. Poté přidáme rajčatové pyré, kmín, oregano, sušený česnek, sůl a pepř a vše promícháme. Restujeme cca 5 minut. Nakonec přidáme balení zeleninové směsi Creatif Mexico, prohřejeme a přidáme čerstvý koriandr. Ve druhé pánvi rozpálíme olej, vsypeme Bonduelle květák na drobno a restujeme cca 5 minut. Květákovou rýži a zeleninovou směs s tofu naservírujeme na talíř a posypeme jarní cibulkou a koriandrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.