- Autor: lukraf
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 30 |
Česnek | 5 |
Italy Mozzarella | 30 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 100 |
Olej řepkový | 5 |
Rajčata konzervovaná | 100 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 50 |
Rajský protlak | 10 |
Dochucovadla:
sůl, bazalka
Energetická hodnota celkem: 1843 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí prsa osolte, a opepřete. V pánvi rozehřejte olej, prsa opečte zprudka z obou stran. Prsa vyndejte z pánve a odložte na později. Na zbylém výpeku opečte na jemno nakrájenou cibulku společně s česnekem. Přidejte rajčatový protlak, zamíchejte, přidejte rajčata, bazalku a pažitku. Do pánve teď vraťte prsa, každé prso polijte lžíci rajčatové omáčky z pánve a pokryjte mozzarellou nakrájenou na plátky. Pánev přiklopte pokličkou a ohřívejte, dokud se mozzarella nerozpustí. (5 minut) Podávejte s těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.