- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Okořeněné maso vněmž je zabalen žampion, upečeno v remosce s trochou másla
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 4 |
papriková Harisa | 20 |
Hořčice plnotučná | 20 |
Žampiony | 400 |
Kuřecí prsa | 400 |
Dochucovadla:
plnotučná hořčice, pariková směs Harisa,sůl
Energetická hodnota celkem: 2388 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 597 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
kuřecí prsa rozklepeme na plátky okořeníme harisou a hořčicí poklademe hlavičkami žampionů, zabalíme a upečeme v remosce na 1lžíci rozpuštšného másla
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.