- Autor: 6vranka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 310 |
Cibule | 44 |
Šunka vepřová průměr | 95 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 43 |
Energetická hodnota celkem: 1840 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 460 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.