- Autor: Mikrob203
- Doba přípravy (min.): 210
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Kančí plec (syrová) | 1000 |
Mouka pšeničná hladká | 6 |
Mrkev | 50 |
Brusinky konzervované | 50 |
Víno červené | 500 |
Celer bulva | 50 |
Dochucovadla:
bylinky, celer -nať, jalovec, pepř, hřebíček, sůl,
Energetická hodnota celkem: 7903 kJ
Bílkoviny (g): 198,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 130,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1976 kJ
Bílkoviny (g): 49.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso pokrájíme na drobné kousky, smícháme s pokrájenou zeleninou a kořením, podlijeme vínem Necháme marinovat 48 hodin v chladu Marinované maso vyjmeme z marinády a necháme 30 minut smažit na rozpáleném oleji, poté přidáme zeleninu z marinády a restujeme 20 minut. Zaprášíme moukou, za občasného míchání restujeme 10 minut. Marinádu uvedeme k varu, přilijeme jí k zelenině a masu a dusíme 30 minut. Přilijeme vývar, přidáme bylinky a zakryté dusíme 2 hodiny. Nakonec osolíme, opepříme a přimícháme marmeládu. Necháme prohřát a ihned servírujeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.