- Autor: jarak
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované průměr | 35 |
Sardelová pasta | 12 |
Hořčice plnotučná průměr | 12 |
Cibule | 20 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 50 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
Avokádo | 106 |
Energetická hodnota celkem: 2081 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 694 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Rozmixovat avokádo, lehce pokapat citronovou šťávou.Žloutky ze dvou natvrdo uvařených vajec rozmačkat vidličkou a vmichat do avokáda,přidat najemno nastrouhanou sterilovanou okurku ,nakrajenou cibuli,nastrouhané bílky a okapaného tuňáka.Dochutit lžičkou sardelové pasty a horčice, solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.