TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tuňákový salát s jablky a mandlemi

Zpět
  • Autor: VencovskaJana
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1456 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 2, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Mandle nasekáme a opražíme nasucho na pánvi cca 2 minuty. Jablko i se slupkou nakrájíme na kostičky, smícháme s tuňákem a dochutíme citrónovou šťávou a pepřem. Olej ochutíme citrónovou šťávou, solí a pepřem. Nakrájíme řapíkatý celer a ledový salát (nebo natrháme směs listových salátů) a smícháme s olejem. Dáme do misky, přidáme tuňákovou směs a posypeme mandlemi. Podáváme samotné nebo s knackebrotem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři