Kategorie receptů
- Autor: FosaHlad1
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 1000 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 56 |
Želatina (v suchém stavu) | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Maliny | 100 |
Energetická hodnota celkem: 4420 kJ
Bílkoviny (g): 146,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 101,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 553 kJ
Bílkoviny (g): 18.3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 12.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.