Kategorie receptů
- Autor: tmavovlaska
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čaj (bez mléka a cukru) | 400 |
Brambory pozdní | 300 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Cibule | 50 |
Játra vepřová (syrová) | 380 |
Energetická hodnota celkem: 3121 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1561 kJ
Bílkoviny (g): 40.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
380 g vepřových jater, 1 malá cibule, jen trochu zahustit moukou - 1 rovná lžíce mouky je 10 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.