- Autor: Vendula220
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 10 |
Zeleninová směs hrášek + mrkev | 156 |
Voda | 600 |
Vitana Natur zeleninový bujón (hotový výrobek) | 5 |
Fazole bílé v rajské omáčce | 420 |
Dochucovadla:
zeleninový bujon
Energetická hodnota celkem: 1857 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Plechovku bílých fazolí v tomatě dáme vařit s vodou (2 plechovky od fazolí, abych do polévky dostala všechen nálev) a 1/2 kostky zeleninového bujonu, povaříme, rozmixujeme (tím zahustíme) a buď dáme jen petrželku nebo ještě nějakou zeleninu (mrkev, hrášek, kukuřice) apod. co je po ruce a máme rádi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.