- Autor: JanaVi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé nesolené | 60 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Hovězí vývar (čistý) | 1000 |
Mléko plnotučné (3,5 % tuku) | 200 |
Ocet | 15 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
Kopr | 10 |
Dochucovadla:
sůl, celý pepř, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 4154 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 692 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.