- Autor: irenavalterova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 400 |
Mozzarella 45% | 200 |
Olej olivový | 30 |
Paprika žlutá | 675 |
Dochucovadla:
sůl bylinková
Energetická hodnota celkem: 7848 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 137,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2616 kJ
Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 45.7, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 20.3, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
3 papriky rozkrojíme na půl a očistíme. Vhodíme do horké vody a 2 minuty povaříme. Na oleji osmahneme cibulku, pak maso, ochucené francouzskou bylinkovou solí. Nakonec přidáme strouhanou mozarelu. Půlky paprik vyskládáme do pekáče a plníme maso-sýrovou směsí. Zapékáme při 180 C 30 minut. Jako příloha se hodí brambory nebo bagetka. 1 porce = 2 půlky paprik = 463 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.