- Autor: irenavalterova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jehněčí plec (syrová) | 420 |
Květák | 300 |
Paprika zelená | 110 |
Cibule | 250 |
Česnek | 15 |
Tuk kokosový | 25 |
Kokosové mléko | 400 |
Curry Pasta průměr | 30 |
Energetická hodnota celkem: 7277 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 117,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 94,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1819 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 23.5, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Na rozpáleném kokosovém oleji osmahneme maso nakrájené na kousky. Moc nemícháme, jen po chvíli opatrně obrátíme, aby bylo osmahnuté z obou stran. Pak maso vyndáme a ve výpeku osmahneme nakrájenou cibuli a česnek. Pak přihodíme květák, papriku a curry pastu. Po chvíli restování přidáme maso, zase chvíli restujeme, přilijeme kokosové mléko a vaříme na mírném ohni do měkka. Příloha: rýže nebo naan. 1 porce = 388 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.