TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

jehněčí kari s květákem

Zpět
  • Autor: irenavalterova
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7277 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 117, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 94, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1819 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 23.5, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Na rozpáleném kokosovém oleji osmahneme maso nakrájené na kousky. Moc nemícháme, jen po chvíli opatrně obrátíme, aby bylo osmahnuté z obou stran. Pak maso vyndáme a ve výpeku osmahneme nakrájenou cibuli a česnek. Pak přihodíme květák, papriku a curry pastu. Po chvíli restování přidáme maso, zase chvíli restujeme, přilijeme kokosové mléko a vaříme na mírném ohni do měkka. Příloha: rýže nebo naan. 1 porce = 388 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři