- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 400 |
Česnek | 5 |
Cibule | 30 |
Hořčice dijonská | 5 |
Heinz tomato ketchup | 10 |
Olej olivový | 7 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, worcestrová omáčka
Energetická hodnota celkem: 738 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 185 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cukutu nastrouháme, posolíme a po vypocení vymačkáme vypocenou vodu. Menší červenou cibulu pokrájíme a a společně s 3 pokrájenými stroužky česneku orestujeme na lžíci olivového oleje. Přidáme nastrohanou cuketku a ještě chvíli podusíme. Po vychlazení ochutíme pepřem, paprikou, worcestrovou omáčkou, kečupem (ČL) a dijonskou hořicí (ČL).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.