- Autor: dolest
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené (solené) | 200 |
Pstruh (syrový) | 150 |
Rajčata | 100 |
Polníček | 70 |
Olej slunečnicový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1845 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Brambory omyjeme, uvaříme. Rajčata omyjeme, nakrájíme na čtvrtky/osminky, Filety pstruha nakrájíme na menší kousky a zprudka na pánvi tepelně zpracujeme, přidáme sůl případně jiná dochucovadla. Oloupané brambory nakrájíme na plátky. Vše smícháme v misce, kdo chce utvoří si ještě dressing ze lžičky octa, lžičky oleje , pepře a soli, kterým může též salát polít.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.