- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 2.00
Pozn.: Velikost porce upravte úměrně věku a individuálním potřebám dítěte. Zařadit můžete od 1 roku.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 60 |
Losos filet bez kůže (syrový) | 80 |
Lučina | 80 |
Chléb konzumní průměr | 50 |
Eidam 30% | 30 |
Energetická hodnota celkem: 2402 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1201 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 10, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Lososa nebo jinou rybu připravíme na páře nebo upečeme v troubě a necháme vychladnout. Poté přidáme lučinu a rozmixujeme dohladka. Pokud jsme si jistí, že máme rybu bez kostí, tak můžeme rybu jen rozmačkat vidličkou. Z plátkového sýra vykrájíme ploutve a ocas (odřezky můžeme přimíchat do pomazánky), pusinku vykrojíme z červené papriky a na oko použijeme olivu nebo kanadskou borůvku. Dozdobíme okurkou a rybičkami vykrájenými z mrkve a sýru.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.