- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčatové pyré | 160 |
Paprika červená | 160 |
Olej řepkový | 8 |
Meggle Cottage Cheese přírodní | 180 |
Chléb žitný celozrnný průměr | 300 |
Cibule | 120 |
Celer řapíkatý | 160 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
chilli, pepř, čerstvá pažitka, česnek
Energetická hodnota celkem: 4498 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 170,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1499 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 56.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 12.3, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Cibuli, řapíkatý celer a papriku si očistíme a nakrájíme na kousky. Vše orestujeme na troše řepkového oleje, po chvíli zalijeme rajčatovým pyré, osolíme, opepříme a chvíli dusíme, dokud zelenina není měkká. Na závěr dochutíme chilli a vmícháme cottage. Topinky si nasucho opečeme na pánvi nebo v toustovači, dle chuti potřeme česnekem a podáváme se zeleninovou směsí a čerstvou pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.