- Autor: irenavalterova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta (syrová) | 500 |
Cibule | 250 |
Paprika žlutá | 200 |
Cuketa | 350 |
Tuřín | 250 |
Česnek | 10 |
Brambory (syrové) | 250 |
Víno červené | 250 |
Olej olivový | 30 |
Dochucovadla:
sůl, rozmarýn, demi-glace, koření dle chuti
Energetická hodnota celkem: 6871 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 141,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1718 kJ
Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 35.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky. Zeleninu na větší kousky. Maso osmahneme na oleji, osolíme a okořeníme a přendáme do zapékací misky. Přidáme všechnu zeleninu, snítky rozmarýnu, demi glace a zalijeme vínem. Zapékáme při 200 C hodinu. I porce = 500 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.