TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřové v zelenině

Zpět
  • Autor: irenavalterova
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, rozmarýn, demi-glace, koření dle chuti

Energetická hodnota celkem: 6871 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 68, Sacharidy (g): 141, SAFA (g): 21, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1718 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 35.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Zeleninu na větší kousky. Maso osmahneme na oleji, osolíme a okořeníme a přendáme do zapékací misky. Přidáme všechnu zeleninu, snítky rozmarýnu, demi glace a zalijeme vínem. Zapékáme při 200 C hodinu. I porce = 500 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři