- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 200 |
Mrkev | 100 |
Citronová šťáva | 30 |
Sůl | 0.1 |
Olej slunečnicový | 1 |
Dochucovadla:
pepř ,sůl, citron
Energetická hodnota celkem: 487 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 244 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Nastrouhat zeleninu , smíchat sůl,citronovou šťávu,pepř,olej, promíchat do zeleniny, lehce vychladit, podávat s dalamánkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.