- Autor: kaka.machackova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné průměr | 50 |
protein | 30 |
Jogurt bílý krémový s probiotickou kulturou (Hollandia) | 100 |
Med | 20 |
Čokoláda hořká 70 % kakaa průměr | 10 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 1985 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 165 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Do mísy si nasypeme ovesné vločky, kokos a protein. Přidáme bílý jogurt. Vznikne nám tužší hmota (nesmí být řídká, jinak by se nedaly tvarovat tyčinky) . Řádně zamícháme a přidáme nastrouhanou čokoládu a med. Opět řádně zamícháme. Vymažeme si plech- ale jen maličko a začneme dělat tyčinky, kuličky, je to na vás.Každou tyčinku posypeme trochou skořice. Vložíme do trouby vyhřátou na 200 C a pečeme do zrůžovění.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.