TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

mleté maso se špagetovou dýní

Zpět
  • Autor: irenavalterova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bylinky

Energetická hodnota celkem: 7974 kJ

Bílkoviny (g): 119, Tuky (g): 136, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 51, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1994 kJ

Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 12.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Špagetovou dýni uvaříme ve vodě (cca 40 minut). Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme koření dle chuti (gyros, bylinky) a mleté maso. Restujeme. Uvařenou dýni rozkrojíme, odstraníme semena a naškrábeme vidličkou na špagety. Přidáme k restovanému masu. Možno jíst samotné nebo s chlebem. 1 porce = 350 g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři