- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 20% | 200 |
Meggle Cottage Cheese přírodní | 130 |
Cibulka jarní | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2521 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 420 kJ
Bílkoviny (g): 13.2, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Sýr necháme v troubě na pečicím papíře roztavit na tvárnou hmotu (pečeme při 180 stupních několik minut), kterou poté válečkem roztáhneme na "placku". Potřeme vrstvou cottage (hodí se cottage, který není příliš tekutý) a posypeme pokrájenou jarní cibulkou. Srolujeme a dáme ztuhnout do lednice na cca 30-60 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.