- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rukola | 20 |
Mozzarella Light | 100 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 80 |
Rajský protlak | 40 |
Tortilla celozrnná průměr | 120 |
Dochucovadla:
sušené oregano, čerstvá bazalka
Energetická hodnota celkem: 2744 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 686 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tortillu potřeme malou vrstvou rajčatového protlaku a posypeme sušeným oreganem. Poklademe plátky šunky a mozzarelly. Přidáme listy rukoly a můžeme přidat i čerstvou bazalku. Tortilly pevně smotáme a spíchneme pomocí párátek., nakrájíme na šneky (tak aby v každém kusu bylo jedno párátko). Dáme na plech a zapečeme v troubě při 180 stupních.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.