- Autor: talis
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 500 |
Fazolky | 500 |
Cibule | 150 |
Slanina anglická | 100 |
Česnek | 15 |
Dochucovadla:
súl,pepř
Energetická hodnota celkem: 3030 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 758 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Do hrnce se silným dnem ,vložíme na kostičky nakrájenou slaninu ,drobně nakrájenou cibulku a vše necháme podusit. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata, osolíme , opepříme. Nasypeme fazolové lusky a pokrájený česnek, zalijeme vodou ,přikryjeme a necháme na mírném ohni vařit .Když se voda vy vaří a zůstane výborná šťáva je hotovo.Příloha chléb
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.