- Autor: Janina22k
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 220 |
Olej slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové | 8 |
Bulgur pšeničný (v suchém stavu) | 70 |
Cibule | 40 |
Paprika červená | 50 |
Rajčata | 100 |
Kečup | 30 |
Parmezán 32% | 30 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3140 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1570 kJ
Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Připravíme bulgur dle návodu. Prsa nakrájíme na menší kousky. Opečeme na oleji cibuli, přidáme maso. Osolíme, opepříme. Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, na kostičky nakrájená rajčata, podlejeme vodou, přidáme kečup a dusíme. Na konec vmícháme hotový bulgur. Posypeme sýrem. Místo kečupu lze přidat protlak, který přisladíme stévií.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.