TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Španělský ptáček s rýží v remosce

Zpět
  • Autor: Janina22k
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1652 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Do remosky dáme olej a nakrájenou cibuli. Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Přidáme čtvrtinu vařeného vejce, kousek papriky, čtvrtku kyselé okurky a kousek cibule. Vytvoříme ptáček a svážeme. Vložíme do remosky. Přilijeme vodu a pravidelně maso otáčíme a polévané, případně podléváme vodou. Když je maso měkké, přidáme do výpeku hotovou jíšku dle potřeby a ještě chvilku povaříme. Podáváme s rýží a nakrájenou paprikou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři