- Autor: Janina22k
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1652 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Do remosky dáme olej a nakrájenou cibuli. Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Přidáme čtvrtinu vařeného vejce, kousek papriky, čtvrtku kyselé okurky a kousek cibule. Vytvoříme ptáček a svážeme. Vložíme do remosky. Přilijeme vodu a pravidelně maso otáčíme a polévané, případně podléváme vodou. Když je maso měkké, přidáme do výpeku hotovou jíšku dle potřeby a ještě chvilku povaříme. Podáváme s rýží a nakrájenou paprikou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.