- Autor: jarak
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Masox (hotový výrobek) | 12 |
Pohanková kaše Šmajstrla | 86 |
Olej slunečnicový | 5 |
Vejce celé (syrové) | 144 |
Cibule | 55 |
Mrkev | 115 |
Kapusta hlávková | 500 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3464 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 346 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Na oleji orestovat na jemno nakrájenou cibuli a nastrouhanou mrkev. Kapustu podusíme ve vodě s kostkou masoxu , vmícháme orestovanou mrkev s cibulí. Vodu necháme vyvařit. Po vychladnutí vmícháme 3 vejce a zahustíme instantní pohankovou kaši. Pečeme v troubě na pečicím papíře.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.