TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

TIRAMISU S RICOTTOU

Zpět
  • Autor: oplena
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

LZE PŘISLADIT SLADIDLEM

Energetická hodnota celkem: 7207 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 119, SAFA (g): 70, Cukry (g): 71, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1201 kJ

Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 11.7, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvařte kávu a nalijte ji do misky, aby vychladla. Přidejte do ní rum. Ušlehejte šlehačku dotuha. Prošlehejte důkladně RICOTTU S TVAROHEM nejlépe šlehačem. Do směsi vmíchejte opatrně připravenou šlehačku. Na dno nádoby naskládejte vrstvu piškotů, které jste vždy krátce ponořili do kávy a ihned vyndali ven. Navrstvěte polovinu krému. Opět dejte vrstvu piškotů a na ní zbylý krém. Posypejte kakaem a dejte do lednice minimálně na 4 hodiny, lépe přes noc.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři