- Autor: Lenka333
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
500 g kruti prsa na nudlicky 300 g hrasek s mrkvi 50 g porek 100 g paprika 250 ml zeleninovy vyvar 5 ml olivoveho oleje
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 250 |
Zeleninovy bujon | 4 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Pór | 50 |
Zeleninová směs paprika 3 barev (Dione) | 100 |
Zeleninová směs hrášek + mrkev průměr | 300 |
Krůtí prsa průměr | 500 |
Dochucovadla:
Sul Pepr Paprika
Energetická hodnota celkem: 3274 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 819 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kruti maso marinujeme v oleji s paprikou, soli a peprem. Zprudka osmahneme az je lehce do hneda, pridame papriku a porek na kousky a hrasek s mrkvi. Stahneme teplotu, dusime a polivame vyvarem az je maso i zelenina mekke.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.