- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 450 |
Vejce celé (syrové) | 100 |
Cibule | 60 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Solamyl bramborový škrob | 30 |
Olej běžný (průměr) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3865 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1933 kJ
Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.