- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr (syrové) | 620 |
Vejce celé (syrové) | 172 |
Solamyl bramborový škrob | 50 |
Cibule | 135 |
Hořčice plnotučná průměr | 35 |
Olej běžný (průměr) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 6724 kJ
Bílkoviny (g): 162,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1681 kJ
Bílkoviny (g): 40.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.