- Autor: Mišulka
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Cibule | 80 |
Vepřová plec (syrová) | 700 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 35 |
Voda | 1000 |
Dochucovadla:
sladká paprika, sůl
Energetická hodnota celkem: 7082 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 104,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1416 kJ
Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
na sádle zpěníme cibulku zaprášíme červenou paprikou a necháme malinko orestovat přidáme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout. Pak osolíme a zalizeme vodou. Necháme dusit do měkka. Smetanu rozmicháme s moukou, nalijeme k masu, a doředíme po zhoustnutí vodou. necháme provařit a podáváme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.