- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Borůvky | 500 |
Cukr moučka | 80 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 90 |
Jihočeské máslo 82% | 50 |
Mouka pšeničná polohrubá | 120 |
Energetická hodnota celkem: 7809 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 313,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 208,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 651 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 26.1, SAFA (g): 2, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.