- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ricotta | 200 |
Mouka špaldová celozrnná | 95 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 70 |
Máslo čerstvé nesolené | 60 |
Vejce celé (syrové) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 6080 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 143,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 79,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1520 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 35.8, SAFA (g): 10, Cukry (g): 19.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.