- Autor: Peskovavero
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 471 |
Sádlo vepřové škvařené | 27 |
Podravka Ajvar jemný | 290 |
Koření průměr (bez soli) | 5 |
Sůl | 10 |
Česnek | 20 |
Energetická hodnota celkem: 4732 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 1183 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 3.8
Postup přípravy
Maso pomažeme nastrouhaným česnekem, posolíme a zprudka opečeme na sádle, zalejeme horkou vodou a přidáme sklenici Ajvaru. Vše v papiňáku. Zavřeme a asi 45-60 minut na mírném ohni vaříme. Po otevření dochutíme. Podáváme s rýží natur.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.