- Autor: Peskovavero
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 7 |
Petržel - kořen | 155 |
Celer bulva | 162 |
Mrkev | 296 |
Cibule | 65 |
Kančí průměr (syrové) | 578 |
Energetická hodnota celkem: 4346 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1087 kJ
Bílkoviny (g): 34.3, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.