TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

jordánské kuře

Zpět
  • Autor: irenavalterova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, skořice mletá

Energetická hodnota celkem: 14783 kJ

Bílkoviny (g): 194, Tuky (g): 197, Sacharidy (g): 238, SAFA (g): 91, Cukry (g): 66, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2957 kJ

Bílkoviny (g): 38.8, Tuky (g): 39.4, Sacharidy (g): 47.6, SAFA (g): 18.2, Cukry (g): 13.2, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Kuře rozporcujeme nebo použijeme 5 horních stehen. Osolíme a obalíme ve skořici. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli (3 ks) na kolečka, česnek (podle velikosti stroužků, 6-10) na plátky. Do suchého pekáče dáme postupně vrstvy: porce kuřete plátky brambor česnek a kolečka cibule plátky másla Pečeme na plno v troubě 40 minut. Pak vyndáme, pokecáme hojně kečupem, promícháme a pečeme dalších 20 minut (mírně snížíme teplotu na cca 180). Rovnou podáváme. 1 porce (velká) = 490 g.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři