- Autor: Tereza Rog.
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šunka krůtí nejvyšší jakosti | 10 |
Eidam 30% | 8 |
Špenát | 5 |
Olej řepkový | 3 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Dochucovadla:
Plátkový sýr (např. 30% eidam), okurka, mrkev, šunka se sníženým obsahem soli (lze nahradit sýrem)
Energetická hodnota celkem: 570 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 1,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Vejce rozšleháme a přidáme čerstvý mladý špenát. Pozvolna upečeme omeletu na pánvi na troše řepkového oleje. Oči připravíme ze sýra a mrkve, řasy z okurky a pacičky ze šunky (nebo sýra).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.