TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí perkelt

Zpět
  • Autor: Cibule230112
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2974 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 3, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rybí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Cibuli a papriku nakrájíme na půlkolečka. Cíbuli zesklovatět, přidáme trošku oleje, necháme jen velmi krátce zpěnit mletou papriku, ihned přidáme maso, promícháme a přidáme nakrájenou papriku, rajský protlak a zalijeme malým množstvím vody. Osolit, příp. trochu opepřit.Pozvolna dusíme, velmi opatrně mícháme, spíš jen pohybujeme pánvičkou. Pokud je třeba, přidáme malé množství vody a podle potřeby dosolíme. Doporučená příloha jsou těstoviny -tarhoňa-Dělala jsem na pánvi wok, toto jídlo bych spíš měla zařadit jako minutkové. Příprava je velmi rychlá. Inspiraci autorka Marie čerpala v kuchařce od Čiriny. Je to má oblíbená. Vynechala jsem z dietních důvodů slaninu, kdo chce připočte si. Podávat s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři