- Autor: babika
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
200 ml šlehačky 30 %, 3 vejce. 200 g cukr krystal, 240 g mouka hladká, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 240 |
Cukr průměr | 200 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 200 |
Vejce celá průměr | 165 |
Prášek do pečiva | 12 |
Energetická hodnota celkem: 10408 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 380,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 205,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 520 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Vše dáme do mísy a ušleháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.