- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 400 |
Rozinky | 100 |
Datle sušené | 100 |
Slunečnicová semínka (nesolená) | 50 |
Lněné semínko | 50 |
Meruňky sušené | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11750 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 460,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 172,
Vláknina (g): 87,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 588 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8.6, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Sušené meruňky a datle pokrájíme na menší kousky. Smícháme s vločkami, slunečnicovými semínky a lněným semínkem (lněné semínko je lepší předem nadrtit). 1 porce odpovídá 40 g.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.