- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko kefírové 1,5 % tuku | 300 |
Banán | 80 |
Lněné semínko | 5 |
Borůvky | 30 |
Energetická hodnota celkem: 997 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 499 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kefír rozmixujeme s banánem a polovinu odlijeme do jiné nádoby. Ke zbylému kefíru přidáme borůvky a opět promixujeme. Při servírování nalijeme do skleničky nejprve banánovou světlou část a poté borůvkovou. Posypeme drceným lněným semínkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.