TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Libová sekaná s mrkví a celerem

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 120
  • STOB recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, paprika, majoránka

Energetická hodnota celkem: 6959 kJ

Bílkoviny (g): 143, Tuky (g): 74, Sacharidy (g): 102, SAFA (g): 31, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 870 kJ

Bílkoviny (g): 17.9, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 3.9, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Maso nameleme (nekupujeme mleté maso, které je většinou velmi tučné). Mrkev a celer očistíme a nastrouháme. Pečivo nakrájíme na malé kostky (můžeme ho trochu namočit do mléka). Do mísy dáme namleté maso, zeleninu, vejce, prolisovaný česnek a na kostky nakrájený rohlík. Osolíme, přidáme pepř, mletou papriku a majoránku.Vše důkladně prohněteme, aby se chutě propojily. Vytvarujeme šišku a dáme do pekáčku. Sekanou dáme do trouby a pečeme při 180 stupních cca hodinu (dle velikosti).

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři