- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 8
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Banán | 80 |
Jahody | 120 |
Smetana ke šlehání 33% | 20 |
Dochucovadla:
vanilka
Energetická hodnota celkem: 1790 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 448 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tvaroh vyšleháme se smetanou a přidáme semínka z vanilkového lusku. Podáváme s libovolným ovocem. Dětem není vhodné mléčné výrobky vůbec sladit, na doslazení lze případně použít banán (rozmixujte ho a přidejte k vyšlehanému pribináčku).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.