TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Brambory se špenátem a vejcem

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 25
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, pažitka

Energetická hodnota celkem: 1611 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Necháme si rozmrazit špenát a přebytečnou vodu slijeme. Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme uvařené brambory, krátce opečeme, přidáme okapaný špenát a prohřejeme. Dle chuti osolíme, opepříme a můžeme ochutit prolisovaným česnekem. Do takto připraveného základu vyklepneme dvě vejce, přiklopíme pokličkou a na mírném ohni necháme vejce zatáhnout. Na závěr posypeme nasekanou pažitkou.

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři