Kategorie receptů
- Autor: jfstob
- Porce: 57.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí (syrová) | 500 |
Cibule | 200 |
Olej řepkový | 20 |
Lučina a skyr | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4255 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 75 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
porce 10 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.