- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 22.30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30% | 144 |
Salám gothajský | 250 |
Hořčice plnotučná průměr | 25 |
Kečup | 50 |
Paprika sterilovaná | 32 |
Okurky sterilované průměr | 42 |
Klobása ostravská | 88 |
Vejce celá průměr | 165 |
Mleté maso míchané průměr | 800 |
Cibule | 200 |
Česnek | 15 |
Cuketa | 256 |
Energetická hodnota celkem: 19880 kJ
Bílkoviny (g): 183,
Tuky (g): 421,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 192,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 891 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 18.9, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 8.6, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.