- Autor: martina.poklembova
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 150 |
Česnek | 8 |
Cibule | 55 |
Sůl | 2 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 2 |
Olej sezamový | 10 |
Rybí omáčka | 15 |
Ústřicová omáčka | 21 |
Energetická hodnota celkem: 1502 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 501 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.