- Autor: martina.poklembova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pasírovaná rajčata | 194 |
Rajčata | 426 |
Cibule | 55 |
Olej olivový | 21 |
Sůl | 1 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 6 |
Feta | 200 |
Energetická hodnota celkem: 3603 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 901 kJ
Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.