- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 200 |
Cibule | 100 |
Česnek | 5 |
Paprika zelená | 50 |
Rajčata konzervovaná | 100 |
Máslo čerstvé | 3 |
Dochucovadla:
sůl,česnek, bazalka, oregano
Energetická hodnota celkem: 1096 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 548 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na pánev s kouskem másla dáme cibuli nakrájenou na nudlčky, společně s česnekem,paprikovým luskem a rajčetem, osolíme, okořeníme, přidáme rybí filé. Udusíme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.